El pou, el darrer lloc de salut, s’obre a la ciutat de Nova York

Bellesa

cortesia de The WEll

Ets encara a la llista d'espera '>

cortesia de The Well

Sortint del carrer, els visitants reben una botiga curada de benestar que inclou marques i accessoris de bellesa neta, com ara rodets de jade i bols de cant; molt més enllà, el restaurant obert a tothom The Well Kitchen & Table, de l’equip de Cafe Clover i Clover Grocery, servirà menjar ecològic i vi a partir del mes d’octubre. A partir d’aquí, els membres poden passar al sanctum interior, al centre del qual es troba un pou real: un gest simbòlic a la noció d’aprofundir en un mateix, i també el principi rector del concepte de disseny de Rose. & ldquo; La idea d’un pou literal era realment interessant, & rdquo; ella diu. & ldquo; És la font absoluta de supervivència i civilització humana; també és cilíndric i profund, té corbes i formes arrodonides i perspectives llargues. El nostre punt de partida va ser traduir-ho a l'arquitectura. & Rdquo;

cortesia de The Well

La serena esplendor del nivell inferior demostra el poder d’aquesta inspiració. Els murs són blancs i corbats, folrats de parcel·les de lavanda i clavats amb pedres brillants de pirita; a la sala de relaxació, basada en la idea de la cova de cristall de Superman & rsquo;, la llum brilla etèricament de les aplicacions de selenita a mida de Stone & Rose, una col·laboració entre Liubasha i la dissenyadora de joies Joanne Stone. & ldquo; L'espai de la planta superior és molt obert i social, però a mesura que es baixa, es tracta principalment d'àrees en què es vol ser interior i privat, & rdquo; Diu Rose. & ldquo; El tipus de meandres espacials; volíem que fos com un viatge on descobriu el camí. & rdquo;





cortesia de The Well

Sens dubte, el descobriment més sorprenent, més enllà dels spa de 10 habitacions (cadascun equipat amb un llit emissor d’infrarojos), estudis de fitness, instal·lacions de vapor i sauna i zones de consulta del benestar, és la sala de meditació en forma de cúpula. Inspirada en una instal·lació lleugera de James Turrell i en cabanes temazcals mexicanes, l'habitació és com un capoll, moqueta i folrada de coixins baixos. Sota el sòl, un rellotge de cristalls i pedres assegura l'equilibri energètic. & ldquo; La intenció era que això fos com un oasi de calma, & rdquo; diu Rose. & ldquo; La ciutat és tan vivaç i forta i dura i caòtica: hem volgut fer un lloc on el minut que camines per la porta tot això es fongui. & rdquo; Durant tot el dia s’oferiran classes de meditació guiada durant tot el dia, cosa que facilita l’aparició d’uns 'ohhhmmm' durant el viatge.



Què més obteniu per la vostra quota de membres de 375 dòlars al mes més enllà de les bones animacions i del bonic disseny '>